Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, feb, 18 2019
Senaste Nytt

Fredsbaskrar får hjälp med karriären

Foto: Isaksson Rekrytering
Foto: Isaksson Rekrytering
Publicerad av
Lars Bergström - 10 nov 2014

Nu ska FN- veteraner få hjälp att ta sig tillbaka till arbetsmarknaden. Det handlar om ett samarbete mellan Sveriges Veteranförbund - Fredsbaskrarna (SVF) och Isaksson Rekrytering som avser rekrytering, karriärutveckling och personaluthyrning inom infrastruktur, bygg, anläggning och fastighet. 

Syftet med samarbetet är att erbjuda medlemmar hos Fredsbaskrarna ett attraktivt nätverk av arbetsgivare och uppdragsgivare inom branscherna infrastruktur, bygg, anläggning och fastighet. Det skriver Isaksson Rekrytering i ett pressmeddelande.

– De personer som själva och frivilligt väljer att agera internationellt är värda all respekt. Att kunna erbjuda stöd till Sveriges veteraner ser vi som en viktig samhällsnytta och ett område med stor utvecklingspotential, säger Ira Isaksson vd och grundare av Isaksson rekrytering Ira Isaksson menar att rekryteringsföretaget genom samarbetet får tillgång till ett stort antal kvalificerade kandidater med den attityd, bakgrund och erfarenhet som kunderna efterfrågar.  – Både bygg och fastighetsbranscherna växer och utvecklas positivt och att attrahera rätt personal är en framgångsfaktor för företagen, säger Ira Isaksson.   Fredsbaskrarna har en landsomfattande verksamhet med drygt 6 000 medlemmar. Israelsson Rekrytering arbetar med rekrytering inom branscherna infrastruktur, bygg, anläggning och fastighet