Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, okt, 17 2017
Senaste Nytt

Ny retailchef för Diös

Flanör i Gävle, en av Diös handelsfastigheter.
Flanör i Gävle, en av Diös handelsfastigheter.
Publicerad av
Henrik Ståhl - 05 feb 2016

I mars tillträder Gabriel Larsson den nyinrättade tjänsten som retailchef för Diös. Han kommer närmast från NRF Fastigheter och rollen som regionchef.

– Detaljhandeln är en av Sveriges största näringsgrenar och utgör en väsentlig del i stadsutvecklingen och därmed i vår affärsidé. Framgångsrika köpcentrum är en vinst för både oss, våra hyresgäster och för staden som helhet eftersom de genererar flöden av boende, näringsidkare och besökare. Med spetskompetens på området, kan vi fortsätta utvecklingen av våra köpcentrum mot en alltmer upplevelsebaserad och livsstilsinriktad shopping, säger Knut Rost, vd för Diös Fastigheter i ett pressmeddelande.

Gabriel Larsson har en gedigen bakgrund inom detaljhandeln och är väl insatt i de utmaningar som organisering, utveckling och drift av retailverksamhet innebär. Han har också betydelsefull kunskap om de möjligheter och utmaningar som kommer av att bedriva retailverksamhet i norra Sverige. Gabriel kommer att vara placerad på Diös affärsområdeskontor i Gävle.