Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, apr, 25 2018
Senaste Nytt

Utbyggnaden av Soldalaskolan i Södertälje påbörjad

Ska utöka befintlig skola med 240 högstadieelever

Produktionsstartat av utbyggnaden av Soldalaskolan i Södertälje. Foto: M3 Bygg
Produktionsstartat av utbyggnaden av Soldalaskolan i Södertälje. Foto: M3 Bygg
Publicerad av
Peter Höök - 13 feb 2017

I samverkan med Telge Fastigheter har nu M3 Bygg produktionsstartat utbyggnaden av Soldalaskolan i Södertälje. Projektet syftar till att utöka befintlig skola med 240 högstadieelever i årskurs 7-9. Under våren 2018 kommer portarna att öppnas till den nya skolbyggnaden.

Projektet genomförs i samverkan utifrån tidigare tecknat ramavtal i strategisk samverkan. M3 Bygg är en av tre kontrakterade samarbetspartners gentemot fastighetsbolagen inom Telgekoncernen. Avtalet sträcker sig i två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Avtalets intuition är att parterna skall verka för minskad totalkostnad med bibehållen kvalitet. Valet av samverkan som samarbetsform, bygger på att skapa ett strukturerat sätt som stödjer lagarbete över gränserna, där beställare och entreprenör löser uppgiften i ett öppet samarbete.

Det är glädjande att vi som företag genom detta projekt är med och skapar fler utbildningsplatser för barn och ungdomar i Södertälje. Detta är också ett av fler samverkansavtal vi tecknat under senare tid, en bra utveckling för branschen där alla strävar och fokuserar mot gemensamma målsättningar, säger Johan Lindberg, VD på M3 Bygg.

Annons