Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, maj, 21 2018
Senaste Nytt

Elgiganten öppnar ny anläggning i Gävle

Foto: Elgiganten
Foto: Elgiganten
Publicerad av
Christer Wiik - 23 maj 2017

Elgiganten fortsätter att investera i nya och moderna varuhus. Den 23 maj, är det dags för stor invigning av Elgigantens nya varuhus i Valbo, Gävle. ”Moderniseringen av våra varuhus hänger tätt ihop med vår kundfokus”, säger Niclas Eriksson, vd på Elgiganten.

– Den snabba tekniska utvecklingen och komplexiteten i våra produkter har stärkt betydelsen för varuhusen med sin möjlighet till personlig hjälp och vägledning. Många kunder vill klämma och känna på produkten och prata med en expert innan man tar det slutgiltiga beslutet. Att investera i varuhusen är att investera i bra service och en bra upplevelse för våra kunder, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Elgiganten kan se tillbaka på ett år med en väldigt positiv utveckling och då framför allt i Gävle. Varuhuset utsågs nyligen till ”Årets bästa varuhus” i hård konkurrens med övriga 160 Elgigantenvaruhus och butiker över hela Sverige.

– Vi har haft en väldigt positiv utveckling i Gävle med växande efterfrågan och allt fler besökande kunder, så det faller sig väldigt naturligt att investera i ett nytt varuhus just här. Med ett mer modernt och fräscht varuhus kan vi erbjuda Gävleborna en ännu bättre köpupplevelse och en enklare handel, säger Niclas Eriksson.

Varuhuset kan nu erbjuda fler utställningsprodukter och ett uppdaterat sortimentet med mängder av nya produkter samt en utökad avdelning för kök.

– Vi har även valt att fokusera lite extra på försäljningen till företagarna på orten. Företagsaffären är ett av våra snabbast växande affärsområden och vi vet av erfarenhet att våra långa öppettider är en stor fördel för till exempel egenföretagare som därmed slipper ta av dyrbar arbetstid för att handla ny skrivare, kaffemaskin, mobiltelefoner eller datorer till företaget, säger Niclas Eriksson.

Det nya Elgiganetnvaruhuset kommer att vara beläget på Valbovägen 321. Elgiganten har även en Elgiganten Phone House-butik i Valbo samt en i Gallerian Nian i centrala Gävle.

 

Annons