Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, maj, 21 2018
Senaste Nytt

H&M förlänger hyreskontrakt med AMF Fastigheter

AMF Fastigheter.
AMF Fastigheter.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 02 jun 2017

H&M har förlängt sitt hyreskontrakt för fastigheten Marievik 19 fram till 2026. Totalt kommer klädjätten att hyra mer än 20 000 kvadratmeter. Under de kommande åren kommer H&M tillsammans med AMF Fastigheter att anpassa lokalerna för ett aktivitetsbaserat arbetssätt.

H&M har hyrt av AMF Fastigheter i Marievik sedan 2008 och har kontinuerligt ökat lokalstorleken. Med det nya hyreskontraktet hyr H&M hela Marievik 19:s kontorsyta. Under de kommande åren kommer H&M tillsammans med AMF Fastigheter att anpassa lokalerna för ett aktivitetsbaserat arbetssätt.

-  Vi är otroligt glada över att H&M valt att fortsätta satsa på Marievik. Området har en stor potential och kommer att fortsätta att utvecklas positivt. H&M är mycket viktigt för att få en bra blandning av verksamheter som fyller Marievik, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

AMF Fastigheter äger sex kontorsfastigheter i Marievik med en uthyrbar area på cirka 100 000 kvadratmeter. Marievik ligger i sjöläge i Liljeholmsområdet, med gångavstånd till service och spårbunden trafik.

Annons