Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, maj, 21 2018
Senaste Nytt

Locum tillsätter två nya chefspositioner

Foto: Locum.
Foto: Locum.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 07 jun 2017

 Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt Stockholms läns landsting. För att säkerställa skötseln av de befintliga vårdfastigheterna anställer bolaget nu två nya förvaltningsområdeschefer.

Ulrica Haglert tillträde rollen som förvaltningsområdeschef Sjukhus Nord den 1 juni. Hon kommer närmast från Ericsson där hon haft rollen som regionchef med totalansvar för Ericssons lokaler i Sverige.

– Det ska bli kul att jobba med något som känns viktigt på riktigt och bidra till en viktig samhällsfunktion. Jag tycker också att det är spännande med förändringsarbete och hoppas kunna bidra med min erfarenhet av fastigheter och förvaltning.

Från den 1 juni heter den nya förvaltningsområdeschefen för Södertälje sjukhus och S:t Görans sjukhus Rebecca Toll. Hon har tidigare varit Locums förvaltningsområdeschef för Sjukhus Nord. Hon har ansvarat för att driva, koordinera och utveckla förvaltningsområdet.

– Locum har många viktiga delar i sitt uppdrag. Det som jag bland annat ser som stora och roliga utmaningar är att genomföra de strategiska investeringarna, de största satsningarna någonsin i Stockholm av vårdfastigheter för att möta det växande vårdbehovet. Jag ser mitt arbete på Locum som en del av något större. Vad kan vara mer viktigt än att bygga och förvalta lokaler där det ska bedrivas vård?

Annons