Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, jun, 23 2018
Senaste Nytt

Combitech inviger nytt kontor i Trollhättan

Bild: Combitech.
Bild: Combitech.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 29 jun 2017

Combitech planerar att gå från nuvarande 150 anställda till 200 i Trollhättan inom två år. För att möjliggöra tillväxten flyttar de sin verksamhet i Trollhättan till nybyggda lokaler på Innovatumområdet. 

- Att erbjuda både nuvarande och nya medarbetare en inspirerande arbetsplats är otroligt viktigt för oss. Vi har arbetat nära arkitekten och lagt stor vikt vid planeringen av lokalerna för att säkerställa att de uppfyller alla våra önskemål, säger Ronnie Madsen, kontorschef på Combitech i Trollhättan.

Byggnaden är klassad som Miljöbyggnad Silver och är den första av sitt slag i området. Certifieringen innebär att byggnaden uppfyller en mängd krav på miljöaspekter så som energiförbrukning och arbetsmiljö.

- I arbetet har naturligtvis även våra kunders önskemål varit i fokus och lokalerna är i hög grad anpassade efter deras behov. Den innovativa designen ger en hög flexibilitet, vilket underlättar vid samarbeten, och de nya lokalerna möjliggör dessutom arbete under hög sekretess. Vi kommer också vara på plats nära våra viktiga kunder i Trollhättan, säger Mats Hultman, försäljningschef Västsverige på Combitech, som har ansvarat för projektet.

Annons