Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, jul, 23 2018
Senaste Nytt

Downtown Camper öppnar vid Brunkebergstorg

Bild: Wingårdhs
Bild: Wingårdhs
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 07 aug 2017

Stena Fastigheter har moderniserat Sergel Plaza på Brunkebergstorg i Stockholm city. Totalt Totalt har man investerat cirka 500 miljoner kronor i utvecklingen av hotell, restauranger och butiker.

För Stena Fastigheters del innebär det även att två nya butiksplan har skapats i fastigheten Downtown Camper, som även är ett hotell, med access både från Drottninggatan och Brunkebergstorg. Anvsarig arkitekt för ombyggnaden är Windgårdhs.

När dörrarna för det nya hotellet slår upp är det Jacob Dahlberg som kommer att ansvara som hotelldirektör. Dahlberg kommer senast från samma position på Scandic Malmen och Scandic Gamla Stan och han tillträdde sin nya tjänst den 1 augusti.

– Jag är väldigt glad och stolt över att få den här möjligheten. Downtown Camper är ett spännande koncept och det ska bli oerhört roligt att få driva ett hotell som sticker ut från mängden. Det väver ihop det spontana sättet vi umgås på i naturen med storstadens puls och det kommer att bli den självklara utgångsplatsen för dem som kommer hit och vill upptäcka Stockholm, säger Jacob Dahlberg. 

Annons

Annons