Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, maj, 27 2018
Senaste Nytt

Ulf Nilsson frånträder som vd för D. Carnegie & co

Ulf Nilsson. Foto: D. Carnegie & Co.
Ulf Nilsson. Foto: D. Carnegie & Co.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 06 sep 2017

D. Carnegie & Co har nyligen gått ut med beskedet om att Ulf Nilsson har beslutat att frånträda posten som vd. Svein Erik Lilleland, för närvarande styrelseledamot, har utsetts till tillförordnad vd.

Ulf Nilsson har, efter diskussioner med styrelsen, beslutat att avgå som vd. Beslutet bygger på Ulfs önskan om att fokusera på andra initiativ. Styrelsen har nu initierat en process för att hitta en ny vd för Bolaget. Under denna process har Svein Erik Lilleland utsetts till tillförordnad vd. Svein Erik Lilleland anslöt till Bolagets styrelse i oktober 2016 och har sedan dess haft nära kontakt med företagsledningen. Ulf kommer att stanna kvar i Bolaget under en övergångsperiod, för vilken den specifika längden ännu inte bestämts, för att säkerställa en ordnad överlämning.

- Vi tackar Ulf för hans många framgångsrika år med Bolaget och önskar honom all lycka i framtiden. Ulf har beslutat att han vill fokusera sin tid på andra projekt. Vi är övertygade om att Svein Erik, med stöd av D. Carnegie & Co:s befintliga företagsledning, kommer att fortsätta verkställa affärsplanen och maximera värdet för aktieägarna i D. Carnegie & Co under övergångsperioden, då processen för att hitta en ny vd påbörjas, säger James Seppala, styrelsens ordförande.

Annons