Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, jul, 21 2019
Senaste Nytt

Castellum utvecklar fastighet i Alingsås

Från vänster: Björn Sjölin, vd Steeltech, Christian Wieland, vd Vestia, Monica Söderbäck, affärsområdeschef Castellum i Alingsås, Caroline Hagström, samhällsbyggnadschef Alingsås kommun.  Foto: Castellum.
Från vänster: Björn Sjölin, vd Steeltech, Christian Wieland, vd Vestia, Monica Söderbäck, affärsområdeschef Castellum i Alingsås, Caroline Hagström, samhällsbyggnadschef Alingsås kommun. Foto: Castellum.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 11 sep 2017

Nu har man tagit det första spadtaget för en om- och tillbyggnation av Castellums fastighet på Bultgatan 1 i Sävelunds industriområde i Alingsås. Ett hyresavtal har tecknats med Steeltech.

Fastigheten som idag är på omkring 3 000 kvadratmeter skall byggas ut med ytterligare cirkaa 3 000 kvadratmeter produktionsyta.

Steeltech utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitativ köksutrustning till slutkunder runt om i världen. Våren 2018 flyttar de in i sina nya skräddarsydda lokaler.

– Med de nya lokalerna kan vi vara med och utveckla våra produktionsytor och även så kontorsdelen. Vi växer kontinuerligt och får nu en fastighet väl anpassad för vår verksamhet. Och vi är väldigt glada över att vi kunde vara kvar inom Alingsås kommun. Sävelunds industriområde har ett bra läge, som passar vår verksamhet, och den framtida utbyggnaden av Norra länken kommer att ytterligare öka tillgängligheten till området, säger Björn Sjölin, Vd för Steeltech.

– Vi är glada över att kunna välkomna Steeltech som ny hyresgäst till Castellum och att vi stärker vår fastighetsportfölj i Alingsås med en modern och hållbar kontors- och produktionsanläggning, säger Cecilia Fasth, Vd för Region Väst i Castellum.

Projektet kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad.