Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, sep, 24 2018
Senaste Nytt

Atrium Ljungberg hyr ut till H&M i Liljeholmen

Foto: Åke Gunnarsson
Foto: Åke Gunnarsson
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 06 nov 2017

Nyligen tecknade Atrium Ljungberg ett hyresavtal med H&M som väljer att utöka sin verksamhet på Liljeholmen i Stockholm. H&M kommer att hyra cirka 7 000 kvadratmeter kontorsyta. 

H&M har idag delar av sina globala supportfunktioner belägna i Marievik med drygt 2 000 medarbetare. Hyresavtalet med Atrium Ljungberg om ytterligare 7 000 kvadratmeter kontorsyta i vår fastighet på Liljeholmen möjliggör en utökning av verksamheten i området. 

Kontorsfastigheten på Liljeholmen är strategiskt belägen vid Liljeholmskajen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria.

 I enlighet med Stockholm stads vision, att låta innerstaden växa söderut, finns planer att ytterligare utveckla och förtäta området med attraktiva bostäder och service för att stärka kopplingen med Södermalm.

Atrium Ljungbergs bestånd i Liljeholmen består för närvarande av tre stycken byggnader med en total uthyrningsbar area om cirka 40 000 kvadratmeter samt garage.

– Vi är väldigt glada att ett så framgångsrikt företag som H&M väljer att utöka sin verksamhet i våra lokaler. Nyligen öppnade Boulebar Tryckeriet, en 1 300 kvadratmeter stor medelhavspark med restaurang i en före detta industrilokal i fastigheten och i våras flyttade Bankgirot hela sin verksamhet hit.  Nu finns endast en lokal på 600 kvadratmeter ledig, sedan är husen fullt uthyrda, säger Petter Klingofström, uthyrningschef kontor, Atrium Ljungberg.

 

Annons