Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, sep, 24 2018
Senaste Nytt

Vasakronan hyr ut på Kungsgatan

Bild: Vasakronan.
Bild: Vasakronan.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 09 nov 2017

 I juni 2018 öppnar Royal Design Group en flaggskeppsbutik för Rum21 och RoyalDesign i Vasakronans fastighet Stuten 12. Butiken får adressen Kungsgatan 24, Stockholm.

I juni 2018 slår man upp dörrarna till den nya butiken. Denna gång i Stockholm och då tillsammans med Rum21 som sedan tidigare är hyresgäster hos Vasakronan i Göteborg men då endast med ett show room. 

Butiken på Kungsgatan omfattar 1 300 kvadratmeter fördelat på två våningsplan, ett för RoyalDesign och ett för Rum21, och kommer att vara en digital butik med tydlig omnikanalprofil.  

- Vi är störst på cityhandel i de regioner där vi verkar. Den här etableringen bekräftar den utveckling vi ser inom handel, nämligen e-tail. Fler och fler e-handelsaktörer väljer att förstärka det förtroende man har byggt upp online med fysiska butiker, säger Ronald Bäckrud, chef region Stockholm, Vasakronan. 

- Tillsammans med övriga fastighetsägare har vi en tydlig vision för Kungsgatan och jobbar aktivt för att öka attraktiviteten både där och i närliggande kvarter. Nyligen kommunicerade vi till exempel att Iittala och Rörstrand öppnar flaggskepp i hörnet Birger Jarlsgatan/Kungsgatan. Etableringen av Rum21 och RoyalDesign bidrar till den positiva utvecklingen av Kungsgatan, säger Ronald Bäckrud, Vasakronan.

Annons