Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, okt, 22 2018
Senaste Nytt

Stendörren förvärvar i Handens industriområde

Bild: Stendörren.
Bild: Stendörren.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 27 nov 2017

Nyligen ingick Stendörren Fastigheter avtal med AT Mothållet att genom bolag förvärva fastigheten Haninge Söderbymalm 7:35 i Handens industriområde till ett underliggande fastighetsvärde om 59 miljoner kronor. Köpeskillingen för aktierna uppgår till 33 miljoner kronor. Tillträde sker den 1 december.
    

Fastigheten omfattar cirka 4.100 kvadratmeter lokaler för lager och lätt industri och är fullt uthyrd till bilskadeföretaget TKMB Bil på ett 10-årigt hyresavtal. 
        

– Vi är glada att kunna köpa en modern industrifastighet med en bra hyresgäst i ett strategiskt intressant område som ligger lättillgängligt för kunderna till denna typ av verksamhet. Att tillhandahålla ändamålsenliga industrilokaler till företag som vill verka i Stockholmsområdet ligger helt i linje med vår affärsmodell, säger Fredrik Brodin, vd för Stendörren. 
    

– Vi kommer göra kompletteringsförvärv i detta område liksom vi gör i andra områden där vi sedan tidigare är fastighetsägare, tillägger Johan Bråkenhielm, transaktionschef på Stendörren.

Annons