Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, feb, 18 2019
Senaste Nytt

Fasth och Fredholm till Stena Fastigheter

Bild: Stena Fastigheter.
Bild: Stena Fastigheter.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 25 jan 2018

 Stena Fastigheter tillsätter Cecilia Fredholm som ny kommunikationschef. Samtidigt blir Fredholm en del av företagets högsta ledning.

För de som arbetar med social hållbarhet i Malmö är Cecilia Fredholm ett känt namn. I sin tidigare tjänst som chef för kommunikation och social hållbarhet för Stena Fastigheter i Malmö har hon bland annat varit med och bidragit till att företaget mottagit pris som ”Årets Mångfaldshjälte” av Diversity Index 2017. Utvecklingen av företagets arbete med läxhjälp till niondeklassare och ledarskapsutbildningar för unga boende i Stena fastigheters bostadsområden har gett goda resultat.

- Jag gillar att företaget styrs utifrån en tydlig värdegrund och med ett långsiktigt perspektiv, det gör att vi stärker de städer vi finns i. Social hållbarhet är en självklar del av kärnverksamheten och affärsnyttan hos oss, säger Fredholm.

Ny vd

Cecilia Fredholm påbörjar sitt arbete som kommunikationschef samtidig som Stena Fastigheter får en ny vd och koncernchef i Cecilia Fasth.

Senast kommer Fasth från det börsnoterade fastighetsbolaget Castellum där hon arbetat som vd för Region Väst. Tidigare har hon bland annat varit vd för Sverigehuset och hon har erfarenhet av byggbranschen i England genom sitt jobb på Skanska. Både Cecilia Fredholm och Cecilia Fasth tar plats i ledningsgruppen. Ny i ledningen är också Niclas Melander, vd för Stena Bygg.