Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, mar, 25 2019
Senaste Nytt

Löfbergs och Färjestad tecknar tioårigtavtal

Bild: Löfbergs.
Bild: Löfbergs.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 12 mar 2018

Nu förlängs samarbetet mellan Löfbergs och Färjestad BK ytterligare. Den här gången gäller det namnrättigheterna till arenan i Karlstad. Det nya avtalet innebär att Löfbergs Arena kommer fortsätta heta Löfbergs Arena i tio år till. Minst.

- Vi har en lång historia med Färjestad, men vill även vara en del av framtiden. Det handlar både om affärsnytta i form av värdefull exponering och annat, men också om att ta ansvar för utvecklingen i Karlstad med omnejd. Arenan är viktig för alla hockeyintresserade tjejer och killar, men har också bidragit till ett ökat nöjesutbud som fler har glädje av. Det känns jättebra att vara med och bidra till det, säger Lars Appelqvist, vd på Löfbergs.

Även Färjestad ser positivt på det nya avtalet.

- Det betyder mycket för oss att ha en stabil och långsiktig partner som Löfbergs. Det gynnar både oss, hockeypubliken och alla som arrangerar eller besöker andra evenemang i Löfbergs Arena och allt det bär med sig i form av intäkter besöksnäringen. Det bidrar starkt till att utveckla Karlstad och Värmland säger Stefan Larsson, vd på Färjestad.