Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, feb, 18 2019
Senaste Nytt

Schneider Electric och ELAN EL&VVS tecknar avtal kring fastighetsautomation

Fr vänster: Robert Flinth, säljchef syd EcoBuildings Schneider Electric och Arne L Nilsson, VD ELAN EL&VVS
Fr vänster: Robert Flinth, säljchef syd EcoBuildings Schneider Electric och Arne L Nilsson, VD ELAN EL&VVS
Publicerad av
Simon Matthis - 05 jul 2018

Schneider Electric tecknar treårigt partneravtal med ELAN EL&VVS. Avtalet innebär att man kommer kunna erbjuda kunderna fastighetsautomationssystemet EcoStruxure Building Operations som är ett öppet, säkert och skalbart system för alla typer av byggnader. Avtalet löper över tre år med automatisk förlängning.

- Våra kunder ser fördelar med en partner som har flera olika system kombinerade med industriell teknik och vi ser fram emot att nu kunna erbjuda ett av marknadens bästa fastighetsautomationssystem, säger VD Arne L Nilsson.

- Vi är glada över att ingå i ett långsiktigt och strategiskt partnerskap med en entreprenör som ELAN EL&VVS. Man besitter inte bara stor kompetens utan har också bra renommé. Tillsammans vill vi hjälpa våra kunder att göra deras fastigheter smartare, effektivare och energisnålare, säger Robert Flinth, säljchef SYD för affärsområdet EcoBuildings på Schneider Electric Sverige.

EcoStruxure Building Operations 2.0 (tidigare SmartStruxure Building Operation) är ett fastighetsautomationssystem utvecklat av Schneider Electric. Plattformen är både tekniskt och kommersiellt öppen med ett nätverk av partners som kan erbjuda sina kunder EcoStruxure Building Operations.

- Vi är övertygade om att detta är rätt väg framåt. Genom våra partners kommer vi att nå en större marknad, men vi vill även att våra kunder i offentlig sektor, som faller under lagen om offentlig upphandling, ska känna sig trygga i att ha ett alternativ för utförandet av entreprenader och serviceåtaganden, säger Monika Schildknecht, Marknadschef EcoBuilding, Schneider Electric Sverige.