Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, feb, 18 2019
Senaste Nytt

Lidl satsar stort i Solna Centrum

Publicerad av
Simon Matthis - 10 jul 2018

Nu är det klart att Lidl öppnar en ny butik i Solna Centrum med beräknad öppning under första kvartalet av 2019. Lidl är ett starkt komplement till Solna Centrums redan breda utbud inom dagligvaruhandeln.

Lidl är ett efterlängtat butikskomplement till Solna Centrums befintliga dagligvaruhandel. Lidl är en dagligvaruhandel med fördelaktiga priser och har sedan tidigare 172 butiker runt om i Sverige.

– Vi är väldigt glada över att det nu är klart med ny butik i Solna Centrum. Solna och Stockholm är ur strategisk synpunkt mycket viktigt för oss och vi tror att vi på lång sikt kan dubbla dagens 40 butiker i regionen till över 80 butiker. säger Thomas Brattlöw, fastighetsdirektör Lidl Sverige.

Solna Centrum ligger i hjärtat av Solna och är lättillgängligt med såväl bil som med kollektiva färdmedel. Under det gångna året har bland annat Friskis&Svettis, Normal och The Flying Tiger öppnat i Solna Centrum och centrumchef Veronica Sjövik Sten ser fram emot Lidls etablering:

- Lidl är ett utmärkt butikskomplement till den befintliga dagligvaruhandeln hos oss i Solna. Vi vet att våra besökare ofta genomför sina matinköp i Solna och det är därför extra roligt att kunna erbjuda ett utökat erbjudande, säger Veronica Sjövik Sten, Shopping Center Manager, Solna Centrum.