Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, jul, 18 2019
Senaste Nytt

Bank och hotellkedja blir hyresgäster i The Point

Bild: Klas Andersson.
Bild: Klas Andersson.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 05 sep 2018

Regus, DNB Bank och Quality Hotel View, har valt att etablera sig i kontorsbyggnaden The Point på Hyllie i Malmö. 

Kontorshuset The Point ligger mitt på Hyllie Stationstorg och byggnationen är nu uppe på våning 15 av 29. Byggnaden beräknas bli inflyttningsklar under första kvartalet 2020. Det intilliggande Quality Hotel View har haft en flygande start för sin verksamhet och expanderar nu sin konferensanläggning i The Point. Samtidigt så kommer The Points lobby att öppnas upp och byggas samman med hotellets lobby och lounge och bli en naturlig mötespunkt för besökare och företag i The Point och på Hyllie.

DNB Bank ASA är en av nordens ledande aktörer inom bank, finans och försäkring. Idag har man sin lokala verksamhet i World Trade Center i Malmö, men flyttar nu in på våning16 i The Point, tillsammans med norska konsulatet.

På Annehem Bygg & Projekt arbetar man nu med uthyrningen i The Point och nu ser man fram emot att se lokalerna fyllas med liv.

– Det är fantastiskt att ha med oss tre starka aktörer in i projektet. Regus produkt blir ett bra komplement till huset i övrigt och hotellets expansion in i The Point, kommer öka servicen till våra hyresgäster, säger Lars Bengtsson, Fastighetschef Annehem Bygg & Projekt.

Annehem Bygg & Projekt AB är ett dotterbolag inom Peabs affärsområde Projektutveckling och ansvarar för utveckling av kommersiella fastighetsprojekt i Öresundsregionen.