Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, apr, 24 2019
Senaste Nytt

Midroc hyr ut i World Trade Center Propellergatan, Malmö

Bild: Midroc.
Bild: Midroc.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 23 okt 2018

Midroc och Implement Consulting Group har tecknat ett hyresavtal avseende ett kontor i World Trade Center Propellergatan. Fastigheten är under uppbyggnad och förväntas stå färdig i augusti 2019.

-Västra Hamnen är navet i det nya, växande Malmö där invånare både kan bo, arbeta och ha tillgång till ett brett serviceutbud. Därför känns det helt rätt för oss att flytta till vårt nya kontor, som kommer bli en bra bas där vi får utrymme att växa från dagens 30-tal konsulter till det dubbla. Från kontoret har vi dessutom utsikt över Malmö, Öresund och de gröna fälten på Ribersborgsfältet, detta bidrar till en stimulerande arbetsmiljö, säger Ulrik Salde, konsult på Implement Consulting Group.

Midroc samarbetar tillsammans med Croisette Real Estate Partners för att hyra ut återstående lokaler i fastigheten där man ser en ökad efterfrågan i takt med att huset börjar ta form.

Fakta om WTC Propellergatan

  • World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg hjälper företag att växa hållbart och människor att utvecklas genom att erbjuda nätverk och kompetens inom handel, tillväxt, ledarskap och finansiering i inspirerande och flexibla arbets- och mötesplatser med hög service.
  • World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg ingår i ett internationellt nätverk med 318 World Trade Centers i 88 länder.
  • WTC Propellergatan blir det tredje kontoret som byggs i Västra Hamnen i Malmö. Det uppförs i sju plan, med en uthyrningsbar yta på totalt 3 600 kvadratmeter.
  • Övriga hyresgäster som valt WTC Propellergatan är Croisette Real Estate Partner, Escandi och Graffiti Café.