Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, maj, 21 2019
Senaste Nytt

Skanska hyr ut i Solna United

Bild: Skanska.
Bild: Skanska.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 21 nov 2018

Skanska meddelar att man nyligen har ingått avtal med it-företaget TeleComputing, som samlar sin växande svenska verksamhet på 3 300 kvm kontor i Solnas nya landmärke, Solna United vid Solna station. Inflyttningen är planerad att ske i början av 2020.

 

– Vi sökte en modern kontorslösning som ger oss en inspirerande och kreativ arbetsmiljö när vi samlar all vår kompetens i Stockholm. I Solna United får vi verksamheten på ett våningsplan och kan utnyttja byggnadens gemensamma ytor och generösa servicefunktioner, säger Johan Magnusson, vd på TeleComputing i Sverige.

 

– Det är roligt att det är så stark efterfrågan efter kontor i Solna United. Intresset spänner över alla branscher. Husets läge, arkitektur och smarta lösningar uppskattas av både medarbetare och företagsledningar, säger Maria Ronvall, uthyrningsansvarig på Skanska Fastigheter Stockholm.

 

Solna United, som välkomnar sina första hyresgäster under senhösten 2019 är nu uthyrd till över 50 procent. Tidigare kontrakterade hyresgäster i Solna United är Bavaria Stockholm, Knightec, Arla Foods, Sabis, AGA samt en ännu konfidentiell hyresgäst.