Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, apr, 24 2019
Senaste Nytt

Växjöbostäders kv. Skärvet nominerade till Kundkristallen!

Publicerad av
Redaktionen - 14 jan 2019

Växjöbostäders nyproduktion Skärvet i Växjö har nominerats till Kundkristallen - ett ärofyllt pris i fastighetsbranschen som utser Sveriges bästa hyresvärdar. Kv. Skärvet är nominerat till bästa nyproduktion 2018 och vinnaren utses den 7 februari.

Växjöbostäder genomför sedan två år tillbaka en årlig hyresgästundersökning med hjälp av AktivBo. Utöver den årliga hyresgästundersökningen gör man också en undersökning efter inflyttning i nyproduktion. Nu nomineras Växjöbostäder för sin nyproduktion Kv. Skärvet till det ärofyllda priset Kundkristallen i kategorin Årets nyproduktion.

Kv. Skärvet har enligt enkäten några av Sveriges nöjdaste nyproduktionshyresgäster. Hyresgästerna är särskilt nöjda med säkerheten, bemötandet vid kontraktsskrivning och tvättutrustningen.

Maria Säterdal menar att nomineringen är en bekräftelse på hårt arbete och lyfter fram att alla på företaget har bidragit:

En nominering som denna kommer av många individers hårda arbete. Maria Dahl, vår projektledare för Skärvet, som har gjort ett fantastiskt jobb, hela kundcenter för sitt bemötande och självklart fastighetsavdelningen som är ute och möter våra hyersgäster varje dag.

Att mäta kundnöjdhet och jämföra sig med andra har blivit allt vanligare och för Växjöbostäder är det en självklarhet:

Växjöbostäders vision om att bli Sveriges bästa hyresvärd är nåbar med nöjda hyresgäster och mätbar i förhållande till andra fastighetsbolag. Jag är stolt över organisationen och nybyggnationen under 2018. Man har lyckats bygga både mycket och med hög kvalitet - med nöjda hyresgäster som resultat, säger Växjöbostäders styrelseordförande René Jaramillo (M).

Kundkristallvinnarna kommer att tillkännages under Benchmark Event på Berns Salonger, torsdagen den 7 februari.