Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, maj, 21 2019
Senaste Nytt

 Jakobsson blir vice vd för Sankt Kors

Bild: SanktKors.
Bild: SanktKors.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 18 feb 2019

Styrelsen i Sankt Kors har beslutat att utse Anna-Maria Jakobsson till vice vd för det kommunägda bolaget, med tillträde den 1 mars. Utnämningen innebär att Anna-Maria Jakobsson blir ställföreträdande till Johan Kristiansson, vd för Sankt Kors. När Johan Kristiansson går i pension under nästa år har styrelsen även utsett Anna-Maria Jakobsson att ta över vd-skapet. Anna-Maria har innehaft rollen som tillväxtchef på Sankt Kors sedan 2017.

Anna-Maria Jakobsson har i sin roll som tillväxtchef ansvarat för att Sankt Kors företagsmiljöer bidrar till utvecklingen av företagen på plats. Det har bland annat handlat om att ha rätt mix av företag, att det finns tjänsteerbjudanden som adderar värde och stöttar tillväxt samt att miljöerna är attraktiva och bidrar positivt när företagen behöver rekrytera.

– Jag är väldigt glad att få det här förtroendet och ser fram emot att ta steget till vice vd- rollen, säger Anna-Maria Jakobsson. Företagandets villkor, att se möjligheter för företagens utveckling och vad Sankt Kors kan göra för att skapa bra förutsättningar för dem i Linköping är frågor som jag verkligen brinner för och vill fortsätta utveckla i min nya roll, avslutar hon.