Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, jun, 20 2019
Senaste Nytt

Eminent först med WELL-registrering

Bild: Castellum.
Bild: Castellum.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 29 mar 2019

Castellums nybyggda kontorsfastighet Eminent i Malmö ska vara Nordens första WELL-registrerade, det skriver fastighetsbolaget i ett pressmeddelande.

Den internationella certifieringen WELL utgår ifrån sju delar som alla påverkar hälsan: luft, vatten, ljus och ljud samt kost, motion och välbefinnande.

Eminents cirka 10 000 kvadratmeter är fördelade på sju våningsplan. Hyresgästerna som kommer flytta in under april till augusti 2019 är Boozt, Mindpark, Pergo, Diaverum, Puls & Träning och Icopal. Fastigheten inrymmer bistro, gym, gemensamma konferenslokaler och coworking. Eminent har även en gemensam takterrass med odlingar till bistron och utearbetsplatser.

Med enbart 15 minuters tågresa från Köpenhamns flygplats Kastrup och ett par minuter från Malmö Central ska det gå snabbt och lätt att ta sig till Eminent, som ligger mitt i den expansiva stadsdelen Hyllie. För cykelpendlarna finns dessutom ett cykelgarage med omklädningsrum och möjlighet att reparera sin cykel, för att helt i linje med WELL stimulera till vardagsmotion. Förutom WELL Guld är Eminent även certifierat med Miljöbyggnad Guld.