Mötesplatsen för dig inom fastighetsbranschen, jul, 22 2019
Senaste Nytt

Haaks Stenhus nya radhus i Trelleborg

Haaks Stenhus Granlunda
Haaks Stenhus Granlunda
Publicerad av
annika@annikas… - 13 maj 2019

Haaks Stenhus ska uppföra 10 högkvalitativa BRF-radhus precis norr om Granlunda i Trelleborg. Området ligger naturnära, precis bredvid ett äldre koloniområde, i direkt närhet till de populära bostadsområdena Granlunda och Knäckekärr.

Projektet går under namnet ”Haaks Stenhus Granlunda”. Husen som uppförs kommer vara i två plan om ca 116 kvm med flexibel planlösning. Här kommer finnas möjlighet att välja olika utformningar på planlösningen utifrån respektive köpares behov som t. ex. möjlighet till 3-4 sovrum. Till alla husen ingår uteplats och trädgårdstäppa.

Projektet planeras att säljstartas under maj månad 2019. Inflyttning sker preliminärt 2020/2021.

Mattias Jansson på Fastighetsbyrån har fått förtroendet att förmedla försäljningen av bostäderna. Han säger att målgruppen primärt är barnfamiljer som önskar ett bekvämt boende av god kvalitet.

”- Troligen kommer köparna från Trelleborg, men detta är ett område som även lockar köpare från Malmö och övriga kranskommuner. Hit flyttar man för lugnet och närheten till bland annat flera grönområden såsom Östervångsparken, Vångavallen och även närhet till Söderslättshallen som är medelpunkten för inomhussporterna i Trelleborg och mycket populärt.

Inför säljstarten känner sig Mattias mycket hoppfull på att projektet kommer tas emot bra av köparna.

”-Det känns fantastiskt kul att samarbeta med Haaks Stenhus och vi ser ett stort behov av familjevänliga bostäder i Trelleborgs kommun.”

Mattias är även mycket glad över samarbetet med Haaks stenhus.

”- Jag ser många fördelar med detta samarbetet. Haaks Stenhus bygger bostäder av högsta kvalitet och har även ett intressant miljötänk. Haaks Stenhus Granlunda kommer att förses med en solcellsanläggning på taket, vilket kan användas till hushållsel, driftsel och eventuellt även till laddning av bil och cykel om man väljer till detta. Intressant och framtidstänkande!”