Coor tar uppdrag av Tele2

Foto: Coor

Coor tecknar nya avtal om leverans av arbetsplatsservice och restaurangtjänster till Tele2:s nya huvudkontor i Klöverns nybyggda fastighet Isafjord 8 i Kista. Uppdraget har ett sammanlagt värde om cirka 40 miljoner kronor per år.

Leveransen till Tele2 och Klövern startar under senhösten 2016 och är uppdelad i två delar. Avtalet med Tele2 avser arbetsplatstjänster så som lokalvård, receptionstjänster, växeltelefoni och kaffe till deras 1 800 medarbetare. Hyresavtalet med fastighetsägaren Klövern innebär att Coor ska driva restaurangverksamhet i fastigheten.

- Det är alltid extra roligt att få vara med om att utforma tjänsterna i en ny, modern fastighet och till en kund med höga ambitioner. Tele2 vill vara ledande inom tillämpning av moderna arbetsplatser för den uppkopplade medarbetaren, vilket går helt i linje med vår filosofi, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef på Coor i ett pressmeddelande.

Restaurangtjänsterna ska levereras av Food by Coor till alla hyresgäster i fastigheten, där Tele 2 är den största hyresgästen. Restaurangen har kapacitet för 800 - 900 matgäster per dag på en yta av cirka 1 200 kvadratmmeter. Restaurangen kommer också att vara öppen för allmänheten. Food by Coor har även tecknat avtal om drift av ett café hos Tele2.