Coor i nytt avtal med Trafikverket

Foto: Holger Ellgaard

   (SIX) Coor har efter en upphandlingsprocess tilldelats ett nytt avtal med Trafikverket, som innebär att bolaget fortsatt ska koordinera, utveckla och leverera ett stort antal servicetjänster till ett hundratal kontor i hela Sverige. Avtalets totala värde uppskattas till cirka 600 miljoner kronor över maximalt sex år.   Det framgår av ett pressmeddelande.   Uppdraget är ett integrerat FM-uppdrag, IFM, och bland tjänsterna ingår bland annat lokalvård, post, lokalplanering och -skötsel, receptionstjänster och kaffe. Anna Sundström, 08 5861 6376 mailto:anna.sundstrom@six-group.se www.blogg.six.se    @SIXNyheter SIX News 

Coor har efter en upphandlingsprocess tilldelats ett nytt avtal med Trafikverket, som innebär att bolaget fortsatt ska koordinera, utveckla och leverera ett stort antal servicetjänster till ett hundratal kontor i hela Sverige.

Avtalets totala värde uppskattas till cirka 600 miljoner kronor över maximalt sex år. Det framgår av ett pressmeddelande. Uppdraget är ett integrerat FM-uppdrag, IFM, och bland tjänsterna ingår bland annat lokalvård, post, lokalplanering och -skötsel, receptionstjänster och kaffe. 

(SIX News)