Wihlborgs hyr ut i Nyhamnen i Malmö

Kvarteret Sirius. Bild: Wihlborgs

Nyligen tecknade Wihlborgs hyresavtal med advokatfirman LA Partners om 650 kvadratmeter i kvarteret Sirius, som byggs i Nyhamnen intill centralstationen i Malmö.

LA Partners hyr för tillfället kontor i Börshuset, som också ägs av Wihlborgs, och ligger ett stenkast från Sirius. I januari 2018 flyttar man in på översta våningen i Sirius.

- Advokatfirman LA Partners växer och vi är glada att fortsätta göra det tillsammans med Wihlborgs. Advokatfirman har suttit i Börshuset sedan 2004 och gradvis expanderat i lokalerna med hjälp av Wihlborgs. Nu tar vi nästa steg och i kvarteret Sirius är vi med och planerar förstklassiga lokaler anpassade till våra fortsatta behov på optimalt läge.", säger advokatfirmans senast invalda partner advokat Annika Edmén.

- Det känns bra att kunna fortsätta vårt goda samarbete med LA Partners. En av våra styrkor som stor aktör att just att vi kan erbjuda lokaler i närliggande fastigheter när hyresgästernas behov förändras, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

En kontorsvåning och ett par lokaler för butiker eller service i markplan är fortfarande lediga i kvarteret Sirius, men diskussioner pågår med flera intressenter kring dessa ytor.