Kommunikationsbyrå tecknar avtal i Bygg-Götas nästa storsatsning

Visionsbild Kämpegatan 4

Bygg-Göta bygger om och bygger nytt, sammanlagt ca 10 000 kvm kontor med industrikänsla på Kämpegatan/Pagodenområdet.

We are More tecknar avtal om ca 760 kvm och förhyr hela kontorsdelen på det K-märkta huset med adress Kämpegatan 4. Det gamla gårdshuset från 1927 ska varsamt renoveras för att behålla sin karaktär men även få all den senaste tekniken för ett modernt kontor. Huset ska även byggas till för att skapa plats för ett konferens och kök/pausutrymme, med braskamin och en härlig terrass, exklusivt för den nya hyresgästen.

-Vi är glada att få hälsa ett spännande och kreativt bolag som We are More välkomna till detta hus säger Linda Neidert, uthyrningschef på Bygg-Göta. Det är väldigt roligt att jobba tillsammans med en så engagerad hyresgäst med mycket egna tankar och idéer men som samtidigt uppskattar och vill ta tillvara på husets ursprung.

- Vi tycker om området, där många framgångsrika företag huserar. Huset är ett smycke som vi förälskade oss i. Kontakterna med Bygg-Göta är minst sagt professionell vilket vi värdesätter högt. Vi har växt ut befintlig lokal och investeringen innebär att vi långsiktigt har möjlighet att växa med ökade volymer jämfört med idag, säger Johan Gronowitz, VD på We are More AB.

I bottenvåningen öppnar en ny italiensk restaurang med uteservering på gården som kommer att bli ett härligt komplement till Pagodenrestaurangen.

Här kommer det även finnas foodtrucks på sommaren och plats för aktiviteter som pingis och annan träning!

Resterande kontorsytor som ingår i projektet är från ca 300-3000 kvm med inflyttning från vintern 2020 till sommaren 2021, alla med den industriella känslan!