Diös utvecklar nya lokaler till Noor Digital Agency i centrala Umeå

Pressbild Diös

I mars tar digitalbyrån Noor Digital Agency plats i nya utökade lokaler på Storgatan i centrala Umeå. Noor Digital Agency, som sedan tidigare är hyresgäst till fastighetsägaren Diös, flyttar nu sin verksamhet till Thulehuset och hamnar därmed mitt i det expansiva kvarteret Magne med det blivande Clarion-hotellet som närmsta granne. Diös utvecklar just nu lokalerna till ett öppet och modernt kontorskoncept

Digitalbyrån Noor Digital Agency grundades 2015 och finns idag över hela Sverige med fyra kontor från Malmö i söder till Umeå i Norr. Digitalbyrån har totalt 19 anställda och erbjuder expertis inom SEO, webb och content marketing. Noor Digital Agency har varit hyresgäst till Diös i Umeå sedan 2015.

- Det känns riktigt roligt att få utveckla nya moderna lokaler och fortsätta samarbetet med Noor Digital Agency. Vi är glada över att kunna erbjuda dem större lokaler på ett centralt och spännande läge, säger David Nygren,uthyrare, Diös.

- Vi ser fram emot att flytta in i våra nya lokaler och att stärka vår position i Umeå. Med hjälp av Diös har vi hittat lokaler som verkligen uppfyller våra behov och ger oss möjlighet att fortsätta utvecklas och växa. Nu längtar vi till inflytt i mars, säger Shayan Salehi, vd, Noor Digital Agency.