Riksbyggens Stefan Johansson har utsetts till Årets Förvaltare

Bild: Riksbyggen

Stefan Johansson, teknisk förvaltare på Riksbyggen i Växjö, har utsetts till Årets Förvaltare Lokaler av föreningen Aff i samarbete med Förvaltarforum. Stefan har arbetat i fyra år på Riksbyggen varav två som teknisk förvaltare.

– Det känns jätteroligt och hedrande att vinna utmärkelsen Årets Förvaltare. Nomineringen gick rakt in i hjärtat och är ett kvitto på mitt dagliga arbete. Vinsten ser jag som en ren bonus, säger Stefan Johansson, teknisk förvaltare på Riksbyggen.

Med stor kompetens och förmåga att förklara saker på ett förståeligt sätt skapar den nominerade ett stort förtroende hos både kunder och medarbetare. De samlade insatserna skapar ett bra varumärke för företaget och en tydlig målsättning för medarbetarna, ett riktigt föredöme för yrkesrollen.”

Riksbyggen hade två finalister till titeln som Årets Fastighetsförvaltare. De två ”Riksbyggarna” var Mikael Aghammar, nominerad i kategorin Årets Fastighetsförvaltare Bostad och Stefan Johansson, nominerad i kategorin Årets Fastighetsförvaltare Lokaler.

Det femte året i rad som föreningen Aff i samarbete med Förvaltarforum utser Årets Fastighetsförvaltare. Vinnarna utsågs på seminariet Framtidens Förvaltare den 5 februari i Stockholm.

Tidigare har Johan Paulsson, förvaltare på Riksbyggen i Ängelholm, vunnit utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare. Johan har även vunnit titeln Årets Tekniska Förvaltare under Fastighetsmarknadsdagen 2019.