Fastighetsmässan firar tio år i Malmö

Foto: Easyfairs

Den 26–27 februari arrangeras Fastighetsmässan för tionde gången på Malmömässan. Fastighetsmässan har vuxit under åren och blivit en självklar mötesplats för fastighetsbranschen där många av besökarna och utställarna återkommer år efter år.

På Fastighetsmässan möts leverantörer och besökare med det gemensamma intresset att utveckla framtidens fastigheter och bidra till att skapa en hållbar och attraktiv region som möter framtidens krav.

En av de utställare som varit med på Fastighetsmässan under tio år är Secor, leverantör av bland annat säkerhetsklassade stål- och trädörrar.

- Fastighetsmässan är den mötesplats som samlar alla våra kundgrupper under samma tak. Med en mycket välorganiserad och professionell mässarrangör som Fastighetsmässan är, innebär det rätt och högt besökarantal bland de beslutsfattare och inköpare som vi vill träffa, säger Evert Tillman, marknads- och kommunikationsansvarig på Secor.

Även Vitec, leverantör av affärssystem för bygg- och fastighetsbolag, har ställt ut på mässan i tio år.

- Vi gillar konceptet att det både är en mässa och att det erbjuds ett gediget seminarieutbud. Det är alltid trevligt att träffa våra kunder och extra roligt att få bjuda in dem till detta event som de gärna besöker. Fastighetsmässan är en bra mötesplats både för att träffa befintliga kunder och nya, utbyta erfarenheter och få inspiration och kunskap, säger Karin Liiw, Försäljnings- & Marknadschef på Vitec.

Fastighetsmässan har på 10 år ökat med 218 procent i utställande företag och med 410 procent i antal besökare. Fastighetsmässan arrangeras förutom i Malmö även i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Tammerfors.

-Vår ambition är att samla hela branschens värdekedja under ett och samma tak och skapa en heltäckande mötesplats med de senaste trenderna och nyheterna i fokus, säger Maria Perneros Geterud, projektledare för Fastighetsmässan