Två fantastiska dagar för hela branschen på Fastighetsmässan

Foto: Fastighetsmässan

Fastighetsmässan arrangerades tillsammans med mässan Säkerhet på Malmömässan 26–27 februari. Mötesplatsen samlade över 180 utställare och fler än 4000 besökare.

På de tre scenerna kunde man lyssna till ett brett program med branschexperter och inspiratörer. Jan Eliasson, Magnus Ranstorp, Anne Håkansson med flera drog fullsatta åhörarrader. Fokus för scenprogrammet var bland annat hållbarhet och digitalisering. Dessutom genomfördes flera fördjupade halvdagsutbildningar, workshops och nätverksträffar för branschen på plats.

”Det är alltid roligt att arrangera Fastighetsmässan i Malmö, det är en viktig mötesplats för branschen och det märks. Det är ett högt tryck i montrarna och besökarna tar verkligen tillfället i akt och testar produktnyheter på plats vilket leder till ökad försäljning för mässans utställare”, säger Maria Perneros Geterud, projektledare för Fastighetsmässan.

Sydsveriges smartaste fastighet

Det prestigefyllda priset Sydsveriges smartaste fastighet delas ut till en fastighet eller ett nybyggnadsprojekt varje gång Fastighetsmässan arrangeras i Malmö. I år tilldelades priset Brf Solkvarteret för arbetet med energieffektivisering och hållbarhet. Jan Eliasson överräckte priset till representanter från Serneke och E.ON.