ECIT Services AB har valt att flytta in i Svenska Hus fastighet, K6 i Malmö

Bild: Svenska Hus

ECIT Services AB har valt att flytta in i Svenska Hus fastighet, K6, mitt i Malmö. K6 genomgår en omfattande renovering med stora möjligheter för hyresgäster att anpassa sina ytor. Uthyrningen omfattar kontorslokaler om en yta på ca 300 kvadratmeter och med beräknad inflyttning i april 2021.

ECIT står för Ekonomi och IT och företaget levererar tjänster inom redovisning, lön & HR samt affärssystem med personligt engagemang och hög kompetens. Företaget finns i ett flertal länder, på 70 kontor med totalt 1 400 medarbetare.

– Vi är nöjda över möjligheten till att kunna påverka våra lokaler i ett så tidigt skede samt att det finns möjlighet till expansion. K6 har även ett mycket bra läge med närhet till all kommunikation, säger Jens-Oskar Göransson, manager, ECIT Services AB

K6 med dess ca 11 550 kvadranter genomgår en betydande och omfattande uppdatering. Den stora atriumgården kommer att bli luftig och ljus och förvandlas till stora gemensamma ytor för att ge möjlighet till samverkan och inspirerande möten.