Handelsområdet Gumsbacken i Nyköping fullt uthyrt

Bild: Kungsleden

Kungsledens handelsområde Gumsbacken i Nyköping är nu fullt uthyrt. Svenska Pool & Spa öppnar butik om 650 kvm och Auktionshuset Gomer & Andersson tecknar de sista 820 kvadratmetrarna, båda i fastigheten Gumsbacken 12. Samhall flyttar in kontor, lager och personalytor på 750 kvm i fastigheten Ribban 5.

”Vi ser fram emot att etablera vår verksamhet i Nyköping och tror på marknaden och läget här. Butiken i Nyköping blir den elfte i landet.”, säger Pontus Linder Jakobsson som ska driva Svenska Pool & Spa i Nyköping. Svenska Pool & Spa har skrivit kontrakt på 3 år i den 650 kvm stora lokalen i fastigheten Gumsbacken 12. När Auktionshuset Gomer & Andersson flyttar in i lokalen på 820 kvm i december är handelsområdet på totalt 13 202 kvm fullt uthyrt.

”Senaste tiden har flera företag inom den här typen av handel lockats till området och nu när Svenska Pool & Spa och Auktionshuset Gomer & Andersson flyttat in ger vi nu det glädjande beskedet att området är fullt uthyrt.”, säger Tommy Svärd, marknadsområdeschef, Kungsleden.

Kungsleden har nyligen gjort ytterligare en uthyrning i Nyköping. Det är Samhall som flyttar in i en lokal på 750 kvm i fastigheten Ribban 5.