Kungsleden hyr ut till Bilia Outlet i Akalla

Foto: Kungsleden

Kungsleden hyr ut 1 361 kvm i Akalla till Bilia Outlet som är en del av Biliakoncernen. Avtalet är på fem år och hyresvärdet uppgår till 2,4 Mkr per år.

” Vi kommer nu anpassa lokalerna efter kundens verksamhet, och även ordna parkeringsområdet så att det kan användas som biluppställningsplats”, säger Sven Stork regionchef Stockholm, på Kungsleden.

Bilia Outlet ska etablera en ny anläggning i fastigheten Terminalen 2 som ligger i anslutning till E4:an. I och med uthyrningen är fastigheten uthyrd till 89 procent. Inflyttning är planerad till våren 2022.  

”Vi ser stora fördelar med denna etablering, dels exponeringsmässigt mot E4:an och det strategiska läget, dels lokalens utformning som passar vår verksamhet, samt att det finns ett parkeringsområde för våra bilar”, säger Björn Marell, fastighetschef på Bilia.

Terminalen 2 ligger strax utanför Kista Science City, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi), och har ett utmärkt skyltläge mot E4:an. Fastigheten har en area på cirka 15 000 kvm och erbjuder ett flertal entréer, restaurang, gym och idrottshall.