RO-Gruppen rekryterar Mathias Cejie Olsson till projektutvecklingschef

Mathias Cejie Olsson utses till rollen som projektutvecklingschef. Foto: RO-Gruppen

RO-Gruppen är inne i en expansiv fas. Bolaget omsätter idag 1,5 miljard och siktar nu mot att bli ett av de tio största byggbolagen i Sverige.
Som en del i expansionen har RO-Gruppen rekryterat Mathias Cejie Olsson till rollen som projektutvecklingschef. Satsningen syftar till att hitta nya projekt- och affärsmöjligheter i tidiga skeden. Både i egen regi och ihop med partners.
Tjänsten är nyinrättad och innebär bland annat fokus på utveckling av kommersiella projekt och bostadsprojekt med fokus på Västsverige.

Mathias kommer närmast från rollen som projektutvecklare i tidiga skeden på Willhem. Han har tidigare erfarenheter från Serneke, Platzer och Skanska där han arbetet med projekt- och fastighetsutveckling samt drivit projekt inom social hållbarhet.

– Jag har följt RO-Gruppen länge och är grymt imponerad av deras medarbetarfokus och projekten de levererar. Det känns kul att få vara med på den fortsatta tillväxtresan, säger Mathias Cejie Olsson.

– Mathias kommer att vara en viktig resurs för byggverksamheten och satsningen på projektutveckling. Det vi gör bra idag måste vi göra ännu bättre imorgon för att nå våra mål. Med hans erfarenhet och kompetens från bygg- och fastighetsbranschen kommer vi ta nästa steg i RO-Gruppens utveckling, säger Pär Jorstadius, koncernchef på RO-Gruppen.

Mathias Cejie Olsson tillträdde sin tjänst 8 augusti.