Jacy’z Hotel & Resort släpper de första bilderna på Pachanga Pool Club

Pachanga är en hyllning till rotting, terracotta och andra naturmaterial. Foto: Jacy'z Hotel & Resort

Över hundra meter upp i luften, allra högst upp i Göteborgs nya skrapa, väntar i november en av Jacy’z Hotel & Resorts mest spektakulära upplevelser. På 27e våningsplanet finner du Pachanga Pool Club, två hela våningar med pooler, bastu, solsängar och barer. Och med en makalös utsikt över Göteborg åt nästan vilket håll du vänder dig. Det är inte traditionellt spa som gäller, här blir det pool club, med inspiration och puls som från klubbarna i Miami.

Ett helt unikt koncept, enligt ESS Groups Brand Manager Carl Lundgren. 

- Pachanga tar dig direkt till en bonfire på en rooftop garden i LA. Pachanga är en hyllning till rotting, terracotta och andra naturmaterial. De råa materialen står i kontrast till mjuka och fluffiga textilier och möbler. komplementära nyanser till en utomhusträdgård och riktigt varma & mjuka färger, California / LA moget utan att vara för pastelligt.
 

bild
Foto: Jacy'z Hotel & Resort

 

När detta kombineras med mat, musik och cocktails blir upplevelsen på Pachanga något du aldrig sett tidigare. Vi ser fram emot ett avslappnat poolhäng till vardags men också episka dagsfester och sena kvällar där vissa gäster har badkläder och andra är klädda för fest, en härlig mix av människor helt enkelt.

Receptionsdisken som du traditionellt hittar på ett SPA fylld med oljor och krämer lyser med sin frånvaro, du välkomnas i stället till en champagne- och bubbelbar, du förstår direkt att Pachanga är något annat än ett traditionellt SPA. Atmosfären på våningen är soft, här hittar du eldrelax, olika bastuupplevelser, pooler och behandlingsrum. Playlisten varvas med DJ i högtalarna.
 

bild
 Foto: Jacy'z Hotel & Resort

En trappa upp till 28e våningen växlar tempot upp med högre musikvolym, fler drinkar, skratt och avslappnat poolhäng. Här hittar du den stora baren, öppen eldstad, loungeavdelning och Pachanga’s egna kök. Vid poolen hägrar stora solsängar som gjorda för att jäsa i, alltmedan du njuter av utsikten, sippar drinkar och äter något gott från köket.

- En kul detalj är att vid varje solsäng finns en telefon inom en armlängds avstånd ifall man vill ringa och beställa direkt från baren eller köket, kanske inte helt nödvändigt men väldigt roligt berättar Carl Lundgren.
 

bild
Foto: Jacy'z Hotel & Resort

Som överallt på Jacy’z Hotel & Resort ligger ett stort fokus på mat och dryck. ESS Groups egen stjärnkock Frida Nilsson, har tagit fram alla matkoncept på Jacy’z. Pachanga’s rätter serveras i snack- eller mellansize med inspiration från Kalifornien, Mexico och Hawaii. Menyn lockar med lobster rolls, fish taco, ärt- och avocadoröra med nachos eller poke bowl, du äter antingen i våningens lounge eller liggandes i någon av alla sun beds.

Pachanga Pool Club håller öppet från tidig morgon till sen kväll alla dagar i veckan.

Upplevelsen skiftar under dagen i fråga om musik, mat och tempo berättar Jacy’z CEO Jimmy Olsson.
- Vi startar lugnt på morgonen och vrider upp tempot under dagen där vi avslutar med en härligt stökig atmosfär på småtimmarna. Utvalda datum kommer vi därtill att arrangera pool club party.
Som gäst bokar man entré till olika tider på dygnet, på så sätt kan man välja hur man vill uppleva Pachanga.
 

bild
Foto: Jacy'z Hotel & Resort

Pachanga har blivit en viktig del av erbjudandet för hotellets konferensgrupper, där flertalet bokare ser detta som en självklar punkt i agendan, några företag har valt att abonnerat hela våningen på senkvällen.
- Redan idag kan du boka access till Pachanga i kombination med boende. Senare i höst kommer vi även att öppna upp bokningen för day passes och öppna upp möjligheten för alla som inte bor på hotellet att få uppleva Pachanga.

Vi hoppas få se en härlig mix av hotellgäster och Göteborgare i toppen på skrapan – avslutar Jimmy Olsson.

bild
Foto: Jacy'z Hotel & Resort