Ny kunskap, motivation och nätverksmöjligheter – välkommen till Brandskyddsledardagarna 2022!

Den 24–25 oktober är det dags igen för Brandskyddsledardagarna i Stockholm. Konferensen är för dig som ansvarar för, eller arbetar med, säkerhet och brandskydd i såväl privata som offentliga verksamheter. Ta chansen att få uppdaterad kunskap, massor av inspiration och motivation, nya kontakter och möjligheter att diskutera viktiga frågor med andra i liknande roller! Anmäl dig redan idag! 

Utbildning och kunskap är en färskvara. Hur mycket av det du lärde dig när du först började arbeta med brandskydd har du egentligen stenkoll på idag, och vet du vilka regler och lagar som har ändrats sedan dess? Genom att anmäla dig till Brandskyddsledardagarna säkerställer du att din kunskap är aktuell och uppdaterad. Under konferensen tittar vi bland annat närmare på aktuella fall som vi kan dra viktiga lärdomar av. Vi går också igenom intressanta forskningsprojekt och berättar om ny kunskap på ett lättillgängligt sätt.

Knyt nya kontakter

Brandskyddsledardagarna är inte minst ett tillfälle att knyta kontakt med andra brandskyddsansvariga och att utbyta viktiga erfarenheter och lösningar på problem.

– Vi vet att man som ansvarig för brandskydd och säkerhet ibland kan ha ett ensamt och otacksamt arbete. Om man gjort sitt förebyggande arbete ordentligt inträffar aldrig olyckan, och ingen ser vilka hjältar de är som alltid tjatar om att hålla branddörrar stängda. Den här konferensen är också ett tillfälle för att uppmuntra och uppmärksamma det viktiga arbetet som görs, säger brandingenjör Lars Brodin på Brandskyddsföreningen.

bild
Lars Brodin på Brandskyddsföreningen.

Tema säkerhetskultur

Konferensen Brandskyddsledardagarna har arrangerats årligen av oss på Brandskyddsföreningen sedan 1994. Årets tema är säkerhetskultur, och förutom att djupdyka i det kommer vi också beröra tillsyn och utmaningen “tillgänglighet - frångänglighet”. Vi delar också ut det prestigefyllda priset Årets Eldsjäl, för att uppmärksamma någon som varit särskilt driven i frågorna.

Anmälan är öppen – läs mer och anmäl dig HÄR!

Därför ska du låta dina medarbetare gå på Brandskyddsledardagarna

Att som företag drabbas av brand kan vara förödande för verksamheten. Förutom att personer kan komma till skada leder en brand till ett avbrott i verksamheten där man riskerar att förlora viktiga kunder, marknadsandelar och i vissa fall aldrig kan återgå till hur det var tidigare. Att ha en välinformerad och motiverad brandskyddsansvarig är en viktig investering i er säkerhet. Brandskyddsledardagarna kan vara precis den boost av ny kunskap och engagemang din medarbetare behöver för att lyckas förhindra nästa brand hos er!