Hem & Villamässan återigen till Stockholmsmässan

Foto: Stockholms mässan

Den 25 - 27 november kommer Hem & Villamässan återigen till Stockholmsmässan. Under tre dagar bjuds det på kunskap, inspiration och gratis rådgivning. Hem & Villamässan är mässan för alla som ska bygga nytt, renovera eller vill lära sig mer om hur man skapar ett smart och energieffektivt hem.

Hem & Villamässan samlar fler aktörer och experter inom hus och hem än någon annan mässa. Årets mässa har tre områden i fokus; bygga nytt, renovera och det smarta hemmet som är både uppkopplat och energismart. På mässan finns det möjlighet att titta på olika lösningar för hemmet – oavsett i vilket skede man befinner sig. Det som är unikt är alla rådgivare som samlas för att dela med sig av sin kunskap. De erbjuder gratis och personlig rådgivning till mässans besökare inom områdena bygg, el, VVS, kök/bad, bygga nytt, tillbyggnad, solceller, energieffektivitet och utemiljö.

– På Hem & Villamässan finns det möjlighet att få personlig rådgivning kring hus och hem, från rådgivare med gedigen kunskap. Se till att komma förberedd och ta med mått på ditt hem, så kan du få få råd kring vilka lösningar som fungerar för dig, tipsar Anna Fjällström, som är projektledare för mässan.

Årets fokusområden är nybyggnation, renovering och smarta hem. Aldrig har det byggts så mycket som det gör nu, samtidigt som renovering är trenden som aldrig tycks sina. För den som vill ha ett uppkopplat hem så kommer det att finnas mycket inspiration och smarta lösningar att titta på. Det finns över 100 utställare på mässan, som både visar produkter och ger råd. Dessutom så finns det ett gediget kunskapsbaserat scenprogram. I år är energifrågan mer aktuell än någonsin. På årets mässa kommer rådgivare som är kunniga inom energiförbrukning, solceller och klimatsmart el.

– Vi utgår från vad besökarna behöver och i år är energifrågan viktigare än någonsin. På mässan kommer det att finnas energirådgivare som kan ge tips och råd kring hur man kan energieffektivisera sitt hem, säger Anna Fjällström, som är projektledare för mässan.