Spadtag för HSB Södermanlands nya kontor i Nyköping

Foto: HSB

HSB Södermanland har tagit ett stort steg framåt i utvecklingen av sin affärs- och kundnytta genom att sätta spaden i marken för ett nytt aktivitetsbaserat kontor längs Lennings väg i Nyköping.

Det nya kontoret kommer att ge medarbetarna fantastiska möjligheter till ökad samverkan och dialog med kunderna, samtidigt som det skapar en inspirerande arbetsmiljö i Nyköping. Kontoret kommer att ha moderna faciliteter och vara utformat för att främja samarbeten och social interaktion mellan medarbetare.

Jon Leo Rikhardsson, vd på HSB Södermanland säger: Med det nya kontoret i Nyköping tar vi ett stort steg för att skapa en modern arbetsplats med öppna ytor och modern teknik, som kommer att ge våra medarbetare bästa förutsättningarna att trivas och utvecklas. Vi välkomnar våra kunder och medlemmar till en inspirerande mötesplats i Nyköping där vi kan mötas och interagera i takt med det moderna samhället.

Förutom att kontoret i sig kommer att vara en modern arbetsplats, så kommer det också att fungera som en mötesplats för kunder och medlemmar. HSB Södermanland ser fram emot att kunna välkomna medlemmar och kunder till kontoret för olika evenemang och möten. Det nya kontoret beräknas stå klart under kvartal 1 2024.