Diös utvecklar kontor för InExchange på Söder i Östersund

Bild: Diös.

Moderna och hållbara kontorslokaler som inbjuder till möten och vidareutveckling av digitala lösningar är ledord när Diös utvecklar för fintechföretaget InExchange på Söder i Östersund. I juni 2024 flyttar bolaget in i sina nya lokaler om drygt 1500 kvadratmeter.

Diös och InExchange har tecknat ett grönt hyresavtal, det innebär att man tillsammans sätter ramarna för gemensamma insatser som ska bidra till minskad miljöpåverkan och energianvändning i den yta som omfattas av kontraktet.

  Det är mycket roligt att få välkomna InExchange till oss på Söder och att utveckla deras drömkontor till en modern mötesplats med möjlighet till framtida expansion. Det ger nya flöden till härliga Söder och en kreativ och utvecklande miljö för InExchanges medarbetare, säger Crister Jaarnek, uthyrare, Diös Östersund.

– Vi ser verkligen fram emot att flytta in i det nya kontoret. Vårt nya sammanslagna bolag blir ett av Sveriges största inom digitalisering av fakturaflöden. I Östersund jobbar vi med elektroniska fakturor men också med hantering av pappersfakturor, och flytten kommer bland annat att medföra en tydlig förbättring på det området. Ett kontor där vi alla trivs, som lockar till möten och kreativitet och som rimmar väl med vårt varumärke är viktigt för oss, säger Ola Widegren vd, InExchange och Scancloud.