Elements formar framtidens mötesplats i Stockholm

AMF Fastigheter Jakobsbergsgatan 24. Foto: WTR

AMF Fastigheter utvecklar en ny mötesplats i centrala Stockholm kallad Elements, belägen i Moodkvarteret. Platsen är avsedd för företag och organisationer som vill delta i samhällsbyggande och nästa generations näringsliv. Elements presenterades tillsammans med serieentreprenörerna Ola Ahlvarsson och Patrick Mesterton.

Elements öppnar i mars 2024 och kommer att vara hemvist för aktörer som Styrelseakademien, Warpin Media och Stockholm AI. Syftet är att främja samarbete och innovation, med fokus på att skapa kluster inom olika branscher för att adressera framtidens utmaningar.

Beläget på Jakobsbergsgatan 24, har AMF Fastigheter utvecklat området med hållbara lösningar, inklusive återvunnet stål för ventilationskanaler. Elements strävar efter att vara en plats där företag och ledare kan mötas för att utbyta idéer och driva samhällsutveckling. Utvecklingen omfattar 13 500 kvadratmeter kontorsyta, där Elements kommer att utgöra 1700 kvadratmeter med flera företag inom klustren på våningarna ovanför.