Gnestahem och Gnesta förvaltning tar steg mot hyresgästfokus med Aktivbo

Foto: Tyler Nix / Unsplash

Gnestahem AB och Gnesta Förvaltnings AB har valt Aktivbo Analytics för att förbättra kvaliteten på hyresgästengagemang och verksamhetsutveckling.

I deras strävan efter att förbättra boende- och verksamhetsupplevelsen för hyresgästerna har Gnestahem och Gnesta Förvaltning implementerat Aktivbo Analytics för att genomföra sina hyresgästundersökningar. Denna strategiska satsning markerar en ny fas i hur organisationen samlar in, analyserar och agerar utifrån hyresgästernas feedback.

Genom att använda Aktivbo Analytics, en plattform känd för sin användarvänlighet och realtidsdata, strävar bolagen efter att utrusta sig med den kunskap som krävs för att kontinuerligt förbättra sin verksamhet. Detta innebär att få en djupare förståelse för hyresgästernas behov vid viktiga punkter som inflyttning, felanmälan, utflyttning och den övergripande kundnöjdheten.

"Genom att integrera Aktivbo Analytics i vår dagliga verksamhet siktar vi inte bara på att öka engagemanget och effektiviteten i organisationen, utan också att skapa en mer responsiv och hyresgästcentrerad service," förklarar Catherina Fored, vd för Gnestahem AB och Gnesta Förvaltnings AB.

Denna övergång till Aktivbo Analytics möjliggör för bolagen att enkelt prioritera åtgärder baserade på hyresgästernas feedback och genomföra resultatdrivna förbättringar smidigt. "Vi är stolta och glada över förtroendet från Gnestahem AB och Gnesta Förvaltnings AB och ser fram emot ett nära samarbete. Aktivbo Analytics-plattformen ger verktyg för att snabbt identifiera förbättringsområden, underlätta uppföljning av mål och handlingsplaner samt göra snabba insatser baserade på realtidsdata," tillägger Frida Kullh, vd för AktivBo.

Det övergripande målet med att implementera Aktivbo Analytics är att säkerställa en kontinuerlig förbättring av erbjudandet till hyresgästerna och att stärka Gnestahem och Gnesta Förvaltnings position som en ansvarig hyresvärd. Detta omfattar alla kontaktpunkter inom organisationen, från kundservice till underhållsarbete, där hyresgästernas åsikter och erfarenheter är av högsta betydelse.