Vectura Fastigheter expanderar - Anna-Karin Hag till CFO-rollen

Foto: Anna-Karin Hag

Vectura Fastigheter har utsett Anna-Karin Hag till sin nya CFO. Med över 25 års erfarenhet inom fastighetsbranschen, senast från en liknande position på Corem Property Group, är Anna-Karin en välkommen tillskott till Vectura. Bolaget befäster sin position genom att expandera sitt erbjudande inom forskning, utveckling och innovation. Satsningar i västra Sverige, såsom GoCo Health Innovation City i Mölndal och Innovation Destination Torslanda i samarbete med Volvo Cars, stärker Vecturas engagemang för framtida hållbara mobilitetslösningar.

I maj invigs Forskaren, ett nytt landmärke i Stockholm och en del av satsningen på att stärka life science i Hagastaden. Samtidigt fortsätter tillväxten i Lund med The Loop, som inkluderar nya arbetsplatser, labb, restaurang och mötesplatser.

Joel Ambré, VD på Vectura Fastigheter, uttrycker sin glädje över rekryteringen av Anna-Karin och betonar hennes betydelse för bolagets fortsatta tillväxt och Sveriges konkurrenskraft. Anna-Karin själv ser fram emot att bidra till Vecturas många projekt runt om i Sverige och betonar bolagets höga investeringstakt samt fokus på innovation, utveckling och samhällsnytta.

Anna-Karin Hag tillträdde sin nya roll som CFO den 1 april 2024.