Unionen flyttar in hos Cernera

Bild: Cernera, Näckrosen

Cernera har ingått ett nytt hyresavtal med Unionen för ett nytt kontor på cirka 440 kvadratmeter. Lokalen ligger i fastigheten Näckrosen i Katrinedal och kommer att anpassas för att möta Unionens specifika behov.

"Vi är glada att kunna erbjuda Unionen en modern lokal som anpassats efter deras behov i samarbete med Cerneras arkitekt", säger Oskar Malmén, vd för Cernera.

Fastigheten Näckrosen 4 har ett strategiskt läge med gång- och cykelavstånd till Borås centrum och är lättillgänglig via de stora riksvägarna. Dessutom ligger fastigheten nära en trafikerad busshållplats, vilket gör det bekvämt för både anställda och besökare. Fastigheten har även flera faciliteter och bekvämligheter, inklusive ett nyrenoverat STC-gym. I närheten finns lunchrestauranger, gym, butiker och apotek. Cernera har också installerat solceller och genomfört flera andra energieffektiviseringsåtgärder i fastigheten under 2023.

"Vårt mål är att skapa dynamiska arbetsplatser som gör våra hyresgästers lokaler attraktiva och bidrar till hållbar stadsutveckling. Vi ser fram emot att välkomna Unionen till deras nya kontor under hösten 2024", avslutar Oskar Malmén.