Norrköping firar innerstan

Gatvy Bild: Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter gör en stor satsning i Norrköpings city och presenterar det nya varumärket Innerstan, lagom till att de nya fasaderna på de klassiska Spiralen-husen står klara. Från och med fredag ersätts det tidigare Linden/Spiralen med Innerstan. Den 24-25 maj bjuds Norrköpingsborna på två dagar fyllda med aktiviteter och happenings för att fira kvarterets utveckling och lanseringen av Innerstan.

- "Programmet har något för alla," säger Rebecca Lundgren, centrumchef på Lundbergs Fastigheter. "Fredagen är mer vuxenorienterad, perfekt för en AW eller en kväll med vänner. På lördagen erbjuder vi många aktiviteter för både barn och vuxna, inklusive en spännande aktivitetsbana med fina priser."

Det nya varumärket Innerstan omfattar hela citykvarteren runt galleriorna Linden och Spiralen och erbjuder ett bredare och mer varierat utbud för besökarna. Genom omfattande byggprojekt har delar av Spiralen köpcentrum omvandlats till attraktiva kontor med närhet till allt. En 3000 m² stor coworkingsite signerad Dospace bidrar med nätverkande, möten och en anläggning mitt i Innerstan. Flera butiker har fått nya lägen och grannar genom ett omfattande klustringsarbete. Restauranger och caféer har fått nya, inbjudande uteserveringar och nöjeslivet i Norrköping får ett tillskott när O’Learys öppnar i oktober. Etableringen på 2800 m² kommer, förutom restaurang, även att erbjuda sport, aktiviteter och underhållning i olika former. Gästerna kommer dessutom att kunna njuta av sommarkvällar på stadens första takbar med en terrass på cirka 400 m².