Ocab etablerar nytt huvudkontor vid Alviks Torg

Foto: Colliers

Ocab, ett företag som erbjuder helhetslösningar inom skade-, industri- och fastighetsservice i Sverige och Norge, har valt att samlokalisera och etablera sitt nya huvudkontor på Alviks Torg, i fastigheter ägda av Anders Bodin Fastigheter. Ocab har skrivit på ett femårigt avtal och kommer att flytta in i sina nya lokaler, som omfattar 311 kvm, i september 2024. Colliers har agerat som rådgivare till Anders Bodin Fastigheter.

Alviks Torg erbjuder ett brett utbud av service, restauranger, hotell och en vacker utsikt över Mälaren samt utmärkta kommunikationsmöjligheter. Detta har bidragit till områdets starka position och efterfrågan på kontorsmarknaden.

Totalt äger Anders Bodin Fastigheter 33 000 kvadratmeter kontor och service i området.

Klas Elmberg, VD för Ocab, säger: "Vi ser mycket fram emot att flytta in i vårt nya kontor vid Alviks Torg. Vi hoppas att de attraktiva kontorslokalerna och det strategiska läget kommer att bidra till mervärde för Ocabs rikstäckande verksamhet och våra medarbetare."

Kristina Nirvin, marknadschef på Anders Bodin Fastigheter, tillägger: "Vi är mycket stolta och glada över att få välkomna Ocab till Alviks Torg. Det starka intresset för området bekräftar dess attraktionskraft och vårt engagemang för att erbjuda högkvalitativa och funktionella lokaler för våra hyresgäster. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda en inspirerande arbetsmiljö där företag kan trivas och växa."