PropTech Awards - Nyinstiftat nordisk pris

Nadim Stub, CEO Proptech Danmark och årets juryordförande.

Det helt nyinstiftade nordiska PropTech Awards delas ut i Köpenhamn nästa år med anledning av ett starkt nordiskt samarbete och ett växande ekosystem inom proptech. Oavsett om det handlar om virtuella visningar, datadrivna fastighetsbeslut eller förvaltning av fjärrstyrda fastigheter, ligger nordiska företag i framkant.

 

bild

 

Under våren 2022 delas de första årliga Nordic Proptech Awards (NPA) ut till nordiskt baserade nystartade företag med lösningar som hjälper fastighetsbranschen att effektiviseras. NPA administreras gemensamt av de nordiska proptechföreningarna.

- Nordic PropTech Awards kommer synliggöra Norden som en ledande hotspot för digital innovation inom fastigheter och kommunicera våra innovativa lösningar till branschintressenter, kunder och investerare, säger Nadim Stub, CEO Proptech Danmark och årets juryordförande.

De sex priskategorierna består av:
ConTech, Real Estate Fintech, Sustainable Business Operations, Real Estate Innovator, Future Office, och Energy Management.

Sökande företag får inte vara äldre än 7 år, ha högst 75 anställda och måste ha en etablerad närvaro i Norden. Ansökan görs under Q3 2021 och tillkännagivandet av finalister och prisutdelningsceremonin kommer att äga rum under första kvartalet 2022.

- Priserna kommer främja innovation och sätta fokus på den nordiska proptech-marknaden. Vi har ett snabbt mognande proptech-ekosystem här i Norden som vi vill lyfta fram och förstärka. Med Nordic PropTech Award riktar vi rampljuset på norden, säger Roger Tofft initiativtagare och VD för PropTech Sweden

 

bild
Roger Tofft initiativtagare och VD för PropTech Sweden.

 

Vinnaren får ett prestigefullt erkännande som ett framstående företag inom den nordiska industrin och har rätt att använda utmärkelsen i marknadsföringssyfte. Bolaget kommer att få synlighet och uppmärksamhet i det nordiska ekosystemet genom redaktionell täckning samt inbjudningar till att presentera vid nordiska nätverksevenemang. Vinnaren får också en-till-en-möten med jurymedlemmar – om alltifrån mentorskap till pitching. De beviljas också gratis medlemskap i communityn samt sparring-sessioner med varje nationell proptech-förening.

Bilder: PropTech Sweden