John Hedblad utses till ny Affärsutvecklingschef i BoKlok Sverige

John Hedblad blir ny Affärsutvecklingschef i BoKlok Sverige och medlem i ledningsgruppen för BoKlok Sverige. Foto: Boklok

John Hedblad blir ny Affärsutvecklingschef i BoKlok Sverige och medlem i ledningsgruppen för BoKlok Sverige. Han är idag senior Affärsutvecklare i Marknadsområde Syd och har tidigare haft flera roller inom både BoKlok och Skanska.

Under 2021 hade John uppdraget att leda framtagandet av BoKlok Sveriges operationella plan för 2022-2024 och under 2022 har han även varit kommersiell projektledare för SilviaBo Skrabelycke i Helsingborg. John har tidigare haft roller som Chef för Operationell Effektivitet på BoKlok och Portföljchef Inköp på Skanska.

- Med sin breda erfarenhet kombinerat med stor drivkraft och kreativitet är jag övertygad att John kommer lyckas utomordentligt i rollen som affärsutvecklingschef. Jag är mycket glad att få välkomna John till ledningsgruppen i BoKlok Sverige och att åter få en tung lagspelare och ledare på plats för vår affärsutveckling, säger Niclas Bagler, EVP och landschef för BoKlok Sverige.

- Jag ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag och att säkerställa att vi uppnår målen för vår landbank och projektpipeline så att vi kan skapa så många nya hem som möjligt för de många människorna. Behovet av bostäder för människor med vanliga inkomster är väldigt stort och här har BoKlok en viktig roll att fylla, säger John Hedblad.

John Hedblad börjar 1 september och kommer att utgå från kontoret i Malmö.