BA Tech Awards vinns av White ReCapture

F.v. Martin Ehn Hillberg, Petter Green, Niklas Eriksson. Bild: White Arkitekter

Efter en livepitch inför juryn och fysiska som digitala deltagare på Business Arena Stockholm idag utsågs White ReCapture till vinnare i BA Tech Awards, i kategorin Mest innovativa fastighetsaktör.

BA Tech Awards hyllar innovation och nytänkande tjänster som kan bidra till att göra fastighetsbranschen mer effektiv och attraktiv, men också bemöta den stora utmaningen att minska branschens klimatpåverkan. Att få ta emot denna utmärkelse är ett bevis på att White som arkitektkontor har utvidgat sin roll och gått från att vara användare av ny teknik till att driva utvecklingen av den.

– Det känns fantastiskt kul att få ta emot den här utmärkelsen i tuff konkurrens med ÖrebroBostäder och Nabo. Med White ReCapture hjälper vi fastighetsägare och -utvecklare att ta nästa steg till mer hållbara och cirkulära bestånd, säger Niklas Eriksson, erbjudandeägare White ReCapture.

Digitalisering och innovation är avgörande för att branschen ska nå sin färdplan om klimatneutralitet 2045 och inte minst för White Arkitekter då deras vision är att all deras arkitektur ska vara klimatpositiv redan från 2030.

– Detta är ett otroligt fint erkännande för entreprenörsteamet som utvecklat tjänsten från en idé till en färdigutvecklad tjänst att implementera på marknaden, säger Petter Green, Director Digital Business på White Arkitekter.